TOP Trustpilot

TRENDOVI LANA GROSSA

Pletenjem i heklanjem možete stvoriti neprolazno lijepu modu, ako koristite izuzetnu vunu i konac visoke kvalitete LANA GROSSA, koja nas i VAS oduševi svake sezone sa strastvenim angažmanom i okom za inovacije!

LANA GROSSA je ovom izjavom postala uspješan stručnjak za pletenje na svjetskim tržištu. LANA GROSSA je poznata za izvrsan kvalitet, kao i kreativni dizajn.

FILATI.ba nudi kompletan asortiman LANA GROSSA!

Lana Grossa

FILATI Modni Magazini

FILATI modni magazini sa LANA GROSSA predstavljaju najnoviju modu pletenja - za nju i njega. Za djecu možete otkriti ideje za pletenje, koje su atraktivne i kompatibilne za igru, u potpunosti u skladu sa dječijim potrebama. U raznim posebnim izdanjima magazina možete naći specianlne teme.

FILATI

INOVATIVNO | MODERNO | FUNKCIONALNO

LANA GROSSA je poznata za izvrsan kvalitet, kao i kreativni dizajn. Od maštovite vune i inovativne materijalne konstrukcije, do obične vune za klasične čarape, asortiman proizvoda uključuje sve što je u modi. Svaka vuna mora imati svoju izjavu, posebnu strukturu, moderan izgled i jedinstvenu funkcionalnost. Stoga LANA GROSSA proizvodi svoju vunu u vodećim italijanskim predionicama.

Sve LANA GROSSA kolekcije, FILATI modne magazine, kolekcije igala za pletenje / heklanje od Lana Grossa, dugmad od Union Knopf, Jim Knopf, Budke, ručke za torbe, ukrasni elementi i ostali modni dodaci (Lana Grossa, Prym) možete jednostavno naručiti online na FILATI.ba!

Lana Grossa FILATI

Dugmad od UNION KNOPF ubjeđuju sa sofisticiranim oblicima i dizajnom i dostupni su u mnogim modernim bojama.

Union Knopf